Bermax

Sanitair Plaatsen en Installeren

U wilt badkamer sanitair plaatsen in uw woning; u zou graag een hang toilet plaatsen; een bad, douche of toilet installeren. Dan neemt u natuurlijk contact op met een sanitair installateur voor de aansluiting hiervan of gaat u naar een sanitair winkel voor de benodigde installatiematerialen en de aanleg hiervan. Sanitair plaatsen kunt u natuurlijk ook zelf maar het is toch vaak aangewezen beroep te doen op een ervaren sanitaire vakspecialist voor het aansluiten van uw leidingen op uw riolering. Hier bij Bermax kunt u vertrouwen op ruim 27jaar actieve dienstverlening.

WATER AANVOER EN AFVOER INSTALLEREN
Of u nu een bad, een douche, een toilet of een wastafel plaatst, u krijgt steeds te maken met water dat dient te worden aan- en afgevoerd. Ontkomen aan kleine aanleg verlengingen of omleggingen en het aansluiten op de riolering is dan ook onbestaande.

TOILET PLAATSEN
U wilt een nieuwe wastafel of toilet plaatsen? U kunt dit zelf proberen maar ook hier is de hulp van een sanitaire vakman zoals Bermax bvba dikwijls aangewezen. Bij de aansluiting van de sanitaire leidingen in het WC heeft u immers steeds te maken met waterleidingen. En een ongelukje is snel gebeurd.

BAD OF DOUCHE PLAATSEN
Een ligbad of douche plaatsen? Ook hier kunt u zelf aan de slag gaan of u eerst grondig laten adviseren. Bermax bvba is uw sanitair installateur en staat bij waar nodig.

CONTACT OF OFFERTE
 
 
 
Bermax - Dascottalei 51 bus 10 - 2100 Deurne - info@bermaxbvba.be - T: +32 (0) 475 68 33 52