Bermax

Loodgieter Antwerpen

Eén adres voor de installatie, onderhoud en reparatie van uw sanitair of centrale verwarming. Bermax, ervaren loodgieter voor Antwerpen, neemt ook rioleringswerken of gasaansluiting voor zijn rekening.

Uw betrouwbare loodgieter voor Antwerpen

Voor loodgieterswerk allerhande in Antwerpen moet u bij loodgieter Bermax zijn. Lekkages opsporen en verhelpen, installaties van leidingen en sanitair, reparaties of onderhoud. Kiezen voor een ervaren loodgieter als Bermax is kiezen voor professioneel loodgieterswerk!

Installatie, onderhoud en reparatie van uw sanitair voor Antwerpen

Voor de reparatie, installatie en het onderhoud van sanitair in Antwerpen bent u bij Bermax steeds aan het juiste adres. Onze ervaren vakman zorgt voor een vlotte installatie van uw sanitair, zonder dat u daarvoor te veel betaald. Ook voor de reparatie en het onderhoud van uw sanitair kan u bij Bermax terecht.

Installatie, onderhoud en reparatie centrale verwarming voor Antwerpen

Bermax is de referentie voor de installatie van uw cv ketel of centrale verwarming voor Antwerpen en omgeving. U kan rekenen op onze jarenlange ervaring en kennis bij de installatie, herstelling, reparatie of onderhoud van een centrale verwarming of cv ketel.

Uw partner voor alle boilers

Bermax is uw partner voor de aankoop en onderhoud van boilers van alle merken. Onze ervaren vakmannen zorgen zowel voor de installatie, de reparatie als het onderhoud van uw boiler of cv ketel.

Wij werken uitsluitend met CV ketels en boilers van welbekende merken als ACV, Ariston, Vaillant, Daalderop, Inventum, Junkers of Fimsemail. Kortom, voor elke boiler of centrale verwarming hebben wij de nodige ervaring en kennis in huis om u verder te helpen.

Zoekt u een betrouwbare loodgieter voor Antwerpen die snel ter plaatse is en proper werk levert?

Contacteer Bermax!

 
 
 
Bermax - Dascottalei 51 bus 10 - 2100 Deurne - info@bermaxbvba.be - T: +32 (0) 475 68 33 52