Bermax

Loodgieter Berchem

Eén adres voor de installatie, onderhoud en reparatie van uw sanitair of centrale verwarming. Bermax, ervaren loodgieter voor Berchem, neemt ook rioleringswerken of gasaansluiting voor zijn rekening.

Uw betrouwbare loodgieter voor Berchem

Voor loodgieterswerk allerhande in Berchem moet u bij loodgieter Bermax zijn. Lekkages opsporen en verhelpen, installaties van leidingen en sanitair, reparaties of onderhoud. Kiezen voor een ervaren loodgieter als Bermax is kiezen voor professioneel loodgieterswerk!

Contacteer Bermax
Betrouwbare loodgieter voor Berchem

 

Installatie, onderhoud en reparatie van uw sanitair voor Berchem

Installatie, onderhouod en reparatie sanitair voor BerchemVoor de reparatie, installatie en het onderhoud van sanitair in Berchem bent u bij Bermax steeds aan het juiste adres. Onze ervaren vakman zorgt voor een vlotte installatie van uw sanitair, zonder dat u daarvoor te veel betaald. Ook voor de reparatie en het onderhoud van uw sanitair kan u bij Bermax terecht.

Installatie, onderhoud en reparatie centrale verwarming voor Berchem

Installatie, onderhouod en reparatie centrale verwarming voor BerchemBermax is de referentie voor de installatie van uw cv ketel of centrale verwarming voor Berchem en omgeving. U kan rekenen op onze jarenlange ervaring en kennis bij de installatie, herstelling, reparatie of onderhoud van een centrale verwarming of cv ketel.

Uw partner voor alle boilers

Installatie, onderhouod en reparatie sanitair voor BerchemBermax is uw partner voor de aankoop en onderhoud van boilers van alle merken. Onze ervaren vakmannen zorgen zowel voor de installatie, de reparatie als het onderhoud van uw boiler of cv ketel.
Wij werken uitsluitend met CV ketels en boilers van welbekende merken als ACV, Ariston, Vaillant, Daalderop, Inventum, Junkers of Fimsemail. Kortom, voor elke boiler of centrale verwarming hebben wij de nodige ervaring en kennis in huis om u verder te helpen.

 

 

Zoekt u een betrouwbare loodgieter voor Berchem die snel ter plaatse is en proper werk levert?Maak een vrijblijvende afspraak

Of bel 0475/68 33 52

 
 
 
Bermax - Dascottalei 51 bus 10 - 2100 Deurne - info@bermaxbvba.be - T: +32 (0) 475 68 33 52