Bermax

Loodgieter Schilde

Eén adres voor de installatie, onderhoud en reparatie van uw sanitair of centrale verwarming. Bermax, ervaren loodgieter voor Schilde, neemt ook rioleringswerken of gasaansluiting voor zijn rekening.

Uw betrouwbare loodgieter voor Schilde

Voor loodgieterswerk allerhande in Schilde moet u bij loodgieter Bermax zijn. Lekkages opsporen en verhelpen, installaties van leidingen en sanitair, reparaties of onderhoud. Kiezen voor een ervaren loodgieter als Bermax is kiezen voor professioneel loodgieterswerk!

Contacteer Bermax
Betrouwbare loodgieter voor Schilde

 

Installatie, onderhoud en reparatie van uw sanitair voor Schilde

Installatie, onderhouod en reparatie sanitair voor SchildeVoor de reparatie, installatie en het onderhoud van sanitair in Schilde bent u bij Bermax steeds aan het juiste adres. Onze ervaren vakman zorgt voor een vlotte installatie van uw sanitair, zonder dat u daarvoor te veel betaald. Ook voor de reparatie en het onderhoud van uw sanitair kan u bij Bermax terecht.

Installatie, onderhoud en reparatie centrale verwarming voor Schilde

Installatie, onderhouod en reparatie centrale verwarming voor SchildeBermax is de referentie voor de installatie van uw cv ketel of centrale verwarming voor Schilde en omgeving. U kan rekenen op onze jarenlange ervaring en kennis bij de installatie, herstelling, reparatie of onderhoud van een centrale verwarming of cv ketel.

Uw partner voor alle boilers

Installatie, onderhouod en reparatie sanitair voor SchildeBermax is uw partner voor de aankoop en onderhoud van boilers van alle merken. Onze ervaren vakmannen zorgen zowel voor de installatie, de reparatie als het onderhoud van uw boiler of cv ketel.
Wij werken uitsluitend met CV ketels en boilers van welbekende merken als ACV, Ariston, Vaillant, Daalderop, Inventum, Junkers of Fimsemail. Kortom, voor elke boiler of centrale verwarming hebben wij de nodige ervaring en kennis in huis om u verder te helpen.

 

 

Zoekt u een betrouwbare loodgieter voor Schilde die snel ter plaatse is en proper werk levert?Maak een vrijblijvende afspraak

Of bel 0475/68 33 52

 
 
 
Bermax - Dascottalei 51 bus 10 - 2100 Deurne - info@bermaxbvba.be - T: +32 (0) 475 68 33 52