Bermax

Loodgieter 2627

Eén adres voor de installatie, onderhoud en reparatie van uw sanitair of centrale verwarming. Bermax, ervaren loodgieter voor 2627, neemt ook rioleringswerken of gasaansluiting voor zijn rekening.

Uw betrouwbare loodgieter voor 2627

Voor loodgieterswerk allerhande in 2627 moet u bij loodgieter Bermax zijn. Lekkages opsporen en verhelpen, installaties van leidingen en sanitair, reparaties of onderhoud. Kiezen voor een ervaren loodgieter als Bermax is kiezen voor professioneel loodgieterswerk!

Contacteer Bermax
Betrouwbare loodgieter voor 2627

 

Installatie, onderhoud en reparatie van uw sanitair voor 2627

Installatie, onderhouod en reparatie sanitair voor 2627Voor de reparatie, installatie en het onderhoud van sanitair in 2627 bent u bij Bermax steeds aan het juiste adres. Onze ervaren vakman zorgt voor een vlotte installatie van uw sanitair, zonder dat u daarvoor te veel betaald. Ook voor de reparatie en het onderhoud van uw sanitair kan u bij Bermax terecht.

Installatie, onderhoud en reparatie centrale verwarming voor 2627

Installatie, onderhouod en reparatie centrale verwarming voor 2627Bermax is de referentie voor de installatie van uw cv ketel of centrale verwarming voor 2627 en omgeving. U kan rekenen op onze jarenlange ervaring en kennis bij de installatie, herstelling, reparatie of onderhoud van een centrale verwarming of cv ketel.

Uw partner voor alle boilers

Installatie, onderhouod en reparatie sanitair voor 2627Bermax is uw partner voor de aankoop en onderhoud van boilers van alle merken. Onze ervaren vakmannen zorgen zowel voor de installatie, de reparatie als het onderhoud van uw boiler of cv ketel.
Wij werken uitsluitend met CV ketels en boilers van welbekende merken als ACV, Ariston, Vaillant, Daalderop, Inventum, Junkers of Fimsemail. Kortom, voor elke boiler of centrale verwarming hebben wij de nodige ervaring en kennis in huis om u verder te helpen.

 

 

Zoekt u een betrouwbare loodgieter voor 2627 die snel ter plaatse is en proper werk levert?Maak een vrijblijvende afspraak

Of bel 0475/68 33 52

 
 
 
Bermax - Dascottalei 51 bus 10 - 2100 Deurne - info@bermaxbvba.be - T: +32 (0) 475 68 33 52