Centrale verwarming defect

Is uw centrale verwarming aan een dringende herstelling toe? Of volstaat het om uw CV ketel te reinigen of een onderhoud uit te voeren? Bermax, doet de installatie in Antwerpen en omgeving en kan zo goed als alle centrale verwarmingsmerken controleren en herstellen. Wij plaatsen en doen onderhoud voor de merken Buderus, Junkers , Vaillant…

Is de nood hoog? Contacteer ons dan nu voor het onderhoud en herstelling van uw centrale verwarming of installatie ervan!
Buiten werkzaamheden voor centrale verwarming kan Bermax u ook van dienst zijn voor de installatie van sanitair en onderhoud. Wij zijn tevens bereikbaar voor dringend CV herstellingen in de provincie Antwerpen en omstreken en dit ook tijdens de weekends!

CV ONDERHOUD EN INSTALLATIE

Buiten herstelling aan centrale verwarmingsinstallaties zijn we ook gespecialiseerd in CV ketel onderhoud, reinigen, controleren en het plaatsen ervan. Dankzij ruim 27 jaar ervaring in de centrale verwarmingssector lossen wij alle problemen in een mum van tijd op.

Als erkend technicus voorziet Bermax u dan ook van een verbrandings- en reinigingsattest. Neem dus snel contact op, u wordt snel verder geholpen.

Centrale verwarming defect?
Reken op een vakman voor een vlotte herstelling

Condensatieketel