CV Ketel

Iedereen wilt graag een nieuwe CV ketel installeren in zijn nieuwe woning. En bij voorkeur een CV ketel die zuinig en efficiënt werkt en dit alles aan een scherpe prijs! Toch gaat u niet altijd een goed werkende centrale verwarming of CV installatie vinden bij recente woningen. Bermax is de installateur voor Antwerpen en omgeving! Specialist Vaillant.

CV Ketel Afstellen

Een CV ketel installeren en afstellen gebeurt op maat van de gebruiker en de woning. De CV ketel draagt zo bij tot een hoog rendement, lage verwarmingsfacturen en een goed EPC (Energie Prestatie Certificaat). De juiste afstelling van uw CV ketel levert u maximaal rendement. U kunt uw centrale verwarmingsfacturen nog extra verlagen met een goede isolatie van uw gasleidingen.

Centrale Verwarming doorslaggevend

De centrale verwarming en de installatie ervan zijn voor potentiële kopers en nieuwbouwers een belangrijk aspect en kunnen doorslaggevend zijn. Een degelijke CV ketel geeft een grote meerwaarde aan een woning. Een nieuwe CV ketel met een hoge functionaliteit is dan ook best een extra aandachtspunt.

Prijs CV Ketel

De prijs van een CV ketel is sterk uiteenlopend. Bermax informeert en adviseert voor de provincie Antwerpen en omstreken grondig over welk CV ketelmodel het best bij u past. Een CV ketel met meer capaciteit dan u nodig heeft, is onnodig en zonde van het geld. De capaciteit van uw CV ketel bepalen we aan de hand van de te verwarmen oppervlakte, het aantal CV elementen, hoeveelheid warm water, vloerverwarming ‘ja’ of ‘nee’ etc. Een CV ketel vraagt om maatwerk van uw installateur ter plekke. Bermax is gespecialiseerd in onder andere Vaillant verwarmingsketels.

Wilt u een nieuwe CV ketel laten installeren?
Reken op de jarenlange ervaring van Bermax!

CV ketels

CV ketel installateur

Bermax verzorgt de installatie voor alle grote merken: Vaillant, Daalderop, ACV, Ariston, Inventum en Junkers.