CV installatie laten uitvoeren

Wanneer u beslist om een nieuwe centrale verwarming ketel te installeren, denkt u aan duurzaam investeren en klimaatbewust handelen. HR ketels zijn CV ketels met optimaal rendement. De installatie van een hoogrendementsketel als centrale verwarming plaatsen loont dan ook steeds de moeite!

HR ketels gaan veel efficiënter om met brandstof en warmte. Een hoogrendementsketel benut de warmte die vrijkomt bij de verbrandingsgassen en zet deze om in nuttige warmte. Zo zijn er HR ketels die een rendement halen van hoger dan 107%. Dat scheelt een stuk op de energiefactuur en spaart het milieu.

Kies de juiste CV ketel!

Een centrale verwarming ketel produceert per minuut een bepaalde hoeveelheid water. Als deze hoeveelheid water overéénkomt met uw gemiddeld verbruikt, dan produceert uw CV ketel het zuinigst en optimaal. Of, in vakjargon: als de capaciteit van uw CV ketel beantwoordt aan uw warm watervraag, dan haalt u optimaal rendement uit uw CV ketel.

Raadpleeg Bermax voor het plaatsen en de installatie ervan!

Als u overweegt om een nieuwe CV ketel te installeren, raden wij u aan om ons eerst even te raadplegen. Wij helpen u graag verder met de CV ketel van uw keuze.

CV ketel laten plaatsen door een vakman?
Contacteer Bermax!

gasboiler installatie