Gas

Er zijn veel klussen in huis die u gemakkelijk zelf kunt uitvoeren, een gasleiding aanleggen en plaatsen echter laat u om veiligheidsredenen beter aan een expert over. Voor het leggen van gasleidingen is een vakkundige loodgieter nodig. Gas of aardgas is ontzettend brandbaar en dus moeten het aansluiten ervan perfect zijn om een gaslek, explosies of brand te voorkomen. Kiezen voor een gasaansluiting heeft tal van voordelen!

Gaslekken en gasexplosies duiken regelmatig op in het nieuws. Dat onderstreept nog maar eens het belang dat een gasleiding aanleggen en plaatsen door een gecertificeerd en betrouwbaar bedrijf als Bermax bvba nodig is. Als loodgieter hebben we ons door de jaren heen gespecialiseerd in het leggen van gasleidingen.

Voor ieder bedrijfs-, of woningbouwproject zijn wij inzetbaar, zowel nieuwbouw als renovatie. We controleren of ontwerpen de gas of aardgas installatie, we vervangen leidingen, we leggen nieuwe leidingen aan en voor het aansluiten testen we het systeem uitgebreid op gasdichtheid om weglekken uit te sluiten. Kortom, met Bermax bvba bent u verzekerd van een veilige gasaansluiting.

Bent u op zoek naar een loodgieter die eveneens uw gasleiding kan leggen?
Contacteer Bermax!

Gasleiding aanleggen

Het plaatsen van uw gasleiding gebeurt door onze vakmensen. Na het leggen staan we ook in voor het onderhoud en de herstelling van uw gasleiding.