Sanitair plaatsen en installeren

U wilt badkamer sanitair plaatsen in uw woning; u zou graag een hang toilet plaatsen; een bad, douche of toilet installeren. Dan neemt u natuurlijk contact op met een sanitair installateur voor de aansluiting.

Sanitair plaatsen kunt u natuurlijk ook zelf maar het is toch vaak aangewezen beroep te doen op een ervaren sanitaire vakspecialist voor het aansluiten van uw leidingen op uw riolering. Hier bij Bermax kunt u vertrouwen op ruim 35 jaar actieve dienstverlening.

Water aanvoer en afvoer installeren

Of u nu een bad, een douche, een toilet of een wastafel plaatst, u krijgt steeds te maken met water dat dient te worden aan- en afgevoerd. Ontkomen aan kleine aanleg verlengingen of omleggingen en het aansluiten op de riolering is dan ook onbestaande.

Toilet plaatsen

U wilt een nieuwe wastafel of toilet plaatsen? U kunt dit zelf proberen maar ook hier is de hulp van een sanitaire vakman zoals Bermax bvba dikwijls aangewezen. Bij de aansluiting van de sanitaire leidingen in het WC heeft u immers steeds te maken met waterleidingen. En een ongelukje is snel gebeurd.

Bad of douche plaatsen

Een ligbad of douche plaatsen? Ook hier kunt u zelf aan de slag gaan of u eerst grondig laten adviseren. Bermax bvba is uw sanitair installateur en staat bij waar nodig.

Op zoek naar een specialist voor het plaatsen van uw sanitair?
Contacteer Bermax!

Loodgieter Bermax - Reparatie keukenafvoerLoodgieter Bermax - Reparatie toiletRioleringswerken laten uitvoeren