Loodgieter

Als loodgietersbedrijf hebben we een 24 uur service, en we doen alle soorten loodgieterswerk. Een loodgieter nodig voor uw sanitair? Of een lekkage in bv uw badkamer opsporen? Alle loodgieters interventies voor de provincie Antwerpen worden centraal bestuurd vanuit ons kantoor in Deurne.

Veelzijdige Loodgieter Antwerpen

Een nieuwe sanitaire installatie plaatsen is vooral bedoeld om te voldoen aan uw sanitaire behoeftes. Toch gebruiken we de badkamer en aanverwante sanitaire voorzieningen steeds meer om te ontspannen en te genieten. We installeren ook steeds vaker sanitair dat complex en veelzijdig is. Een behoorlijk functioneren is dan ook noodzakelijk. Bij problemen rekent u dan ook op loodgieterswerk uitgevoerd door een vakman.

Bermax is het loodgietersbedrijf bij uitstek voor Antwerpen. Onze loodgieters kunnen een lekkage opsporen in uw badkamer, toilet of keuken. Als ervaren loodgieter verzorgen wij uw gehele sanitaire installatie en onderhoud in de gemeentes Aartselaar, Antwerpen, Boechout, Borsbeek, Brasschaat, Edegem, Hemiksem, Hove, Kapellen, Kontich, Kruibeke, Lint, Mortsel, Ranst, Rumst, Schelle, Schilde, Schoten, Stabroek, Wijnegem, Wommelgem, Zoersel en Zwijndrecht. En wij kunnen u tevens grondig adviseren bij de keuze van uw sanitair.

Professionele loodgietershulp

Twijfelt u bij het kiezen van het juiste sanitair of centrale verwarming? Of plant u de verbouwing van uw badkamer en wilt u advies over de sanitaire mogelijkheden? Op al deze vragen kunnen onze loodgieters u grondig adviseren. Onze sanitaire merken zijn Grohe, Kludi, Geberit, …

Bermax, uw Loodgieter te Antwerpen

Een adequaat werkend sanitair is een vereiste. Bij problemen wordt u dan ook graag snel uit de nood geholpen door een vakkundige loodgieter uit Antwerpen. Bermax is voor dringende herstellingen 24u24 bereikbaar op 0475 68 33 52! U kunt ons inschakelen voor allerlei werkzaamheden, van sanitaire installatie en onderhoud tot installatie en onderhoud van uw centrale verwarming. Voor een vakkundige loodgieter te Antwerpen kiest u voor Bermax. Neem vandaag nog contact op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Bent u op zoek naar een betrouwbare loodgieter?
Contacteer Bermax!

Loodgieter - reparatie toilet

Reparatie van toilet

Loodgieter - Reparatie keukenafvoer

Keukenafvoer repareren