Sanitair advies

U zoekt een vakspecialist voor de installatie en het onderhoud van uw sanitair en centrale verwarming te Antwerpen? Sinds 27 jaar als installateur sanitair en CV houdt Bermax zich bezig met grondige advisering en installatie van systemen voor watervoorziening, waterafvoer, riolering en sanitaire voorzieningen aan een eerlijke prijs!

Bermax is reeds 27 jaar actief op de Belgische markt en is een gevestigde waarde in installatie en onderhoud van sanitair en centrale verwarming of CV voor de provincie Antwerpen en omstreken. Wij begeleiden u bij de keuze van uw sanitair, van installatie tot onderhoud ervan.

Een regelmatig sanitair onderhoud is al even belangrijk als de installatie op zich. Aandacht voor ecologie en milieu bespaart het milieu en uw portemonnee. Houdt u immers van herstellingskosten met een hoge prijs nadien?

Waarom u kiest voor Bermax

Met 27 jaar bewezen dienstverlening is loodgieter Bermax uw aanspreekpunt voor alles omtrent sanitaire installatie en onderhoud te Antwerpen. Met ons als partner en installateur kunt u de installatie van uw sanitair en centrale verwarming met een gerust gemoed aanschouwen. Wij gaan steeds voor kwaliteit en duurzaamheid. U toch ook?

Wilt u sanitair advies waar u echt wat aan heeft?
Contacteer Bermax!

Sanitair advies op maat