Sanitaire installatie en lekken

Bij een lekkende boiler of verwarming komen onze vakmensen ter plekke de lekkage opsporen. Met onze moderne apparatuur bekijken we, zonder breken, de leidingen in uw badkamer, keuken, toilet,…

STAPPENPLAN LEKKEN OP SANITAIRE INSTALLATIE
Eerst en vooral kijkt u of alle verdeelpunten dichtgedraaid zijn (kranen, radiatoren, wasmachines, automatische installaties,…). Blijft uw watermeter dan nog verder draaien op het moment dat er geen waterverbruik is? Dan is er waarschijnlijk een lek op de sanitaire installatie binnenshuis. Snel een lekkage in uw badkamer of elders opsporen of een lekkende verwarming herstellen kan u veel kopzorgen besparen.

Waar zal dit probleem zich vooral voordoen?
• Buitenkranen
• Leegstaande panden en bouwwerven
• Waterleidingen die naar buiten lopen
• Vakantiehuizen

Indien u een waterlek vermoedt op de sanitaire installatie en de waterteller blijft draaien, contacteer dan asap een sanitair installateur die de herstelling kan uitvoeren. Zo worden waterschade en een hoge factuur achteraf vermeden.

Bermax is uw loodgieter en hersteller voor de provincie Antwerpen en omstreken. Wij zijn er tevens voor alle andere sanitaire voorzieningen zoals: sanitair onderhoud, toilet of wastafel plaatsen, ligbad of douche plaatsen, water aan-en afvoer installeren,… Voor alles wat met sanitair te maken heeft, zijn we uw rots in de branding!

Heeft u problemen met een lekkende boiler of verwarming?
Contacteer Bermax!