Elektrische boiler

De ideale doorstroomboiler is een elektrische close in- of keukenboiler geplaatst door Bermax, dé partner voor keukenboilers. Uw boiler is al verkrijgbaar vanaf 10 liter.

Een elektrische boiler heeft naast een verwarmingselement ook een thermostaat en kan op het elektriciteitsnet aangesloten worden. De voordelen van een elektrische close in boiler zijn legio.

Een elektrische boiler is geruisloos en geurloos.

Het allergrootste voordeel van een elektrische boiler is dat deze perfect op niet geventileerde plaatsen gehangen kan worden. Omdat er geen afvoergassen geproduceerd worden, ruikt u de boiler niet. Hij zorgt voor een snelle levering van warm water en zelfs bij gebruik van warm water op verschillende plaatsen tegelijk geeft een elektrisch boiler een forse straal water.

Een elektrische boiler is goedkoper.

Omdat een elektrische boiler een doorstroomboiler is, wordt het water alleen opgewarmd wanneer u het nodig heeft. Deze boiler zorgt dankzij een optimale benutting van het daltarief voor een serieuze besparing op uw elektriciteitsfactuur.

Een elektrische boiler is eenvoudig te installeren.

Omdat de elektrische boiler verkrijgbaar is vanaf zeer kleine formaten, zelfs vanaf 10 liter, is hij uitermate geschikt om gehangen te worden op plaatsen waar weinig ruimte is. De keukenboiler is misschien wel de bekendste toepassing.

Wilt u een elektrische doorstroomboiler laten installeren?
Reken op de jarenlange ervaring van Bermax!

Elektrische doorstroomboiler

Ideaal als keukbenboiler