Sanitair logo

Sanitair

Plaatsen, installeren, onderhouden en herstellen van sanitair

Bent u op zoek naar een loodgieter voor sanitair in regio Antwerpen? Dan kan u op Bermax rekenen voor het plaatsen, installeren, onderhouden en herstellen van alle sanitair. De afgelopen 35 jaar zijn we uitgegroeid tot de referentie voor sanitair in Antwerpen.

Heeft u geen warm water meer? Lekt uw kraan? Wilt u een nieuwe kraan, douche of toilet laten installeren? Voor al uw sanitaire vraagstukken kan u rekenen op de diepgaande expertise van Bermax. De laatste jaren hebben we bij een heleboel Antwerpenaren het sanitair geïnstalleerd, hersteld of onderhouden.

Reken op Bermax voor een professionele installatie, herstelling of onderhoud van uw sanitair. Contacteer ons vandaag nog. We komen zo snel mogelijk bij u langs!

installatie sanitair

Installatie van sanitair

Voor een professionele installatie van uw sanitair rekent u op de uitgebreide expertise van Bermax. Het plaatsen van sanitaire installaties, boilers, afvoerleidingen, waterverzachters of regenwaterrecuperatie systemen is de specialiteit van Bermax, veelzijdige loodgieter voor de regio Antwerpen. Ook voor het installeren van baden, douches, toiletten, enz kan u zich beroepen op onze jarenlange ervaring.

herstelling sanitair

Onderhoud van sanitair

Om uw sanitair in topvorm te houden is een regelmatig onderhoud geen overbodige luxe. Wacht niet tot u met lekken of verstoppingen zit, maar reken op Bermax om uw sanitair op een professionele manier te onderhouden. Het zal niet alleen de levensduur van uw sanitair verlengen. Omdat uw sanitair feilloos werkt, zal u het ook merken aan uw energiefactuur.

onderhoud logo blauw

Herstellingen van sanitair

Wanneer uw sanitair toch aan herstelling toe is, schakelt u best zo snel mogelijk een vakman in om erger te vermijden. Met 35 jaar ervaring zijn we perfect geplaatst om uw sanitair te herstellen. Ook voor volledige renovaties kan u zich beroepen op onze uitgebreide expertise.