Sanitair

Een lekkende verwarming of ander sanitair werk? U heeft de loodgieter gezocht en gevonden! Wij plaatsen, herstellen en zorgen voor het onderhoud. Als loodgieter werken wij in het Antwerpse maar ook in Borgerhout, Brasschaat, Brecht, Ekeren, Kapellen, Hoogstraten tot Turnhout, en evengoed in de regio Herentals!

Bermax, loodgieter Antwerpen

Loodgieter

Als loodgietersbedrijf hebben we een 24 uur service. Voor installaties, herstellingen en onderhoud is er slechts één adres.

Sanitair advies

Sanitair advies

U zoekt een specialist voor de installatie en het onderhoud van uw sanitair? Reken op de jarenlange ervaring van Bermax!

Sanitaire installatie

Op vlak van sanitaire installatie zijn er tal van mogelijkheden. Bermax adviseert u vooraf grondig over deze mogelijkheden. Bij ons kunt u terecht voor maatwerk in sanitaire installatie, de plaatsing en het onderhoud ervan.

Grondige advisering

De keuze is talrijk. Bermax adviseert u vooraf grondig over de verschillende mogelijkheden. U krijgt een duidelijk beeld van uw badkamerinrichting en sanitaire voorzieningen. Van kleine tot grote verwachtingen, Bermax is de loodgieter die u gezocht hebt voor al uw wensen op vlak van sanitaire installaties.

Van alledaags tot complex

De sanitaire installatie wordt op maat samengesteld voor iedere woning. U kunt Bermax raadplegen voor al uw activiteiten op vlak van sanitair en loodgieter werken, centrale verwarming installatie & onderhoud, rioleringswerken en gasleidingen. Ook om uw lekkende verwarming te herstellen!
Sanitaire installaties worden alsmaar complexer en behoren steeds vaker toe aan een groter geheel. De filosofie van Bermax sluit hier op aan. In Bermax ontdekt u een polyvalente dienstverlener, die niet enkel de individuele delen maar ook het grotere geheel beheerst. Als loodgieter, gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming, verzorgen wij de uitvoering van deze werken in Borgerhout, Brasschaat, Brecht, Deurne, Edegem, Ekeren, Herentals, Hoogstraten, Kapellen, Kontich, Lier, Malle, Merksem, Schilde, Schoten, Turnhout, Wijnegem, Zandhoven, …

Sanitaire Merken

Bermax verdeelt en plaatst verschillende merken sanitair. Merken binnen ons gamma zijn Grohe, Kludi, Geberit, …
Voor een grondige advisering omtrent uw sanitaire voorzieningen en installaties, kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen met Bermax sanitaire installatie & onderhoud.

Op zoek naar een loodgieter met specialisatie in sanitair?
Contacteer Bermax!