Centrale verwarming

Bermax is de cv of centrale verwarming installateur voor Antwerpen en omgeving. Onze service kan gaan om installatie, herstelling, reparatie of onderhoud van een centrale verwarmingsketel of cv tot het leggen van buizen. Onze monteur is een ervaren installateur van verwarming! Specialist Vaillant.

CV ketel

Een nieuwe CV ketel laten installeren? Reken op een vakman!

Condensatieketel

Druk uw kosten voor verwarming met een condensatieketel

Wettelijk Onderhoud

Wettelijk onderhoud van uw ketel, uitgevoerd door een vakman

Werkwijze

Bermax, uw specialist in centrale verwarming

Installatie centrale verwarming

Op gebied van CV of centrale verwarming installatie is er veel mogelijk. Bermax biedt u een brede waaier aan verwarmingsketels en geeft raad en service doorheen het ganse project. Wij staan in voor de installatie, de plaatsing, het onderhoud, de reparatie en de herstelling van uw centrale verwarming, verwarmingsketel en gasketel.

Degelijke centrale verwarming is onmisbaar

Een betrouwbare verwarmingsinstallatie is geen overbodige luxe. Een grondige CV advisering is dan ook aangewezen. De centrale verwarming, de gasketel en haar leidingen zijn verweven in de structuur van uw woning en voorzien u ten alle tijden van warm water. Als erkend CV installateur centrale verwarming plaatsen wij uw verwarmingsinstallatie dan ook met de nodige zorg en kennis van zaken. (Lees hier meer over de wettelijke verplichtingen inzake onderhoud centrale verwarming)

Kies voor kwaliteit

Op gebied van centrale verwarming hebt u ruim de keuze. Het onderscheid in kwaliteit van verschillende verwarmingsinstallaties wordt meestal pas duidelijk na enkele jaren. Beslissen voor een kwalitatieve verwarmingsinstallatie is dan ook de beste keuze. De kostprijs van een centrale verwarming van mindere kwaliteit, inclusief de meerkosten aan onderhoud bedragen bijna evenveel als de installatie van een hoogwaardige verwarmingsketel. Kiezen voor kwaliteit maakt van u op lange termijn steeds een winnaar. Bermax is erkend CV monteur en plaatst daarom kwaliteit in verwarmingsketels van de merken Buderus, Junkers en Vaillant in de Antwerpen en omstreken. (Lees hier meer over de werkwijze van centrale verwarming)

Bespaar

Heeft u al eens stilgestaan bij de vervanging van uw oude verwarmingsinstallatie? U kan hiermee tot 30% besparen op uw energiefactuur. Denk maar aan de stijgende prijzen voor mazout en aardgas. De generatie van condensatieketels bieden u tal van financiële voordelen. Met de investering in een nieuwe centrale verwarmingsinstallatie bespaart u niet enkel uw portemonnee, maar het milieu vaart er ook wel bij. (Lees hier meer over de prijs en voordelen van condensatieketels)
Ook voor u een centrale verwarming die zuinigheid, rendement en esthetiek weerspiegelt? Contacteer ons.

Gascondensatieketel

Als u vandaag de dag een groot warmtecomfort wil op een energiebesparende en milieuvriendelijke wijze, dan is een condensatieketel uw beste keuze als centrale verwarming installatie. (Lees hier meer over een condensatieketel op aardgas)

Specialist Vaillant installatie en reparatie: onder andere verwarmingsketel zoals de vr thermocompactketel, gaswandketel zoals de turbomax, condensatieketel zoals de ecotec, thermostaat, vloerketel, badverwarmer, geyser, boiler.

Bent u op zoek naar een loodgieter met specialisatie in centrale verwarming
Contacteer Bermax!