Vaillant onderhoud

Loodgieter Bermax, Vaillant onderhoud specialist en installateur in regio Antwerpen.

Op zoek naar een Vaillant specialist? Zoek niet verder, u heeft Bermax gevonden! Loodgieter Bermax is Vaillant installateur en specialist in onderhoud van Vaillant ketels. U kan bij ons terecht voor de installatie, onderhoud, keuring en herstelling van uw Vaillant boiler in de regio Antwerpen.

Vaillant onderhoud

Is uw Vaillant boiler toe aan het wettelijk verplichte onderhoud? Reken op de ervaring van Bermax. Hij bekijkt de situatie zorgvuldig en zorgt dat het onderhoud van uw Vaillant ketel vlekkeloos verloopt. Achteraf krijgt u een onderhoudsattest, dat u goed moet bijhouden.

Na het onderhoud is uw Vaillant ketel weer tip top in orde en kan u weer een jaar lang comfortabel genieten van de warmte in huis.

Vaillant installateur

Laat de installatie van uw Vaillant ketel over aan een vakman. Bermax is ervaren installateur voor Vaillant. Hij kent alle kneepjes van het vak en zorgt voor een probleemloze en vlotte installatie van uw Vaillant boiler. Voor een professionele aanpak en snelle service contacteert u Bermax, gespecialiseerd Vaillant installateur in Antwerpen.

Vaillant specialist nodig? Contacteer Bermax voor uw vrijblijvende offerte op maat!

Een loodgieter nodig?

Dan ben je bij loodgieter Bermax aan het juiste adres!
Het installeren en herstellen van CV ketels is onze specialiteit. Uiteraard kan u ook op ons rekenen voor het installeren, onderhouden en herstellen van al uw sanitaire installaties.

Geheel vrijblijvend en gratis maken wij een offerte voor u op.

Vul het bijhorende formulier in en we contacteren je zo snel mogelijk.  Bermax BVBA

  Dascottelei 51 bus 10
  2100 Deurne

  T: 0474/338.121
  E: info@bermaxbvba.be

  BE 0453.280.901


  Lees ook even ons privacybeleid.

  Privacy is belangrijk voor ons.
  Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.
  Persoonsgegevens zullen dan ook nooit doorgegeven worden aan derden.